Pénzvisszafizetési
Garancia
Tovább a részletekhez »
Grapefruit Vonal:
06 70 / 7733 059

Candida kezelés grapefruitmag cseppekkel

A ’Candida albicans’

Becslések szerint egy átlagos felnőtt emésztőrendszerében az élő mikroorganizmusok száma több billióra tehető. A mikrobák legtöbbje olyan fajokhoz tartozik, melyek nem hasznosak, de nem is károsak az ember számára, úgymond „semlegesek”. Ezt nevezzük kommenzalizmusnak.
Vannak olyan mikroorganizmusok a szervezetben, amelyek létfontosságú szerepet töltenek be és nélkülözhetetlenek az egészséghez. Ez a szimbiotikus, mindkét fél számára előnyös kapcsolat.

Candida ellen grapefruitmag cseppek

A mikrobák harmadik nagy csoportját az élősködők alkotják. Az élősködők a gazdaszervezet rovására szaporodnak, kárt okozva benne, mindennek a következményeképpen számos betegség kialakulását eredményezik.

A mikrobáknak van egy ún. egészséges aránya a szervezetben. Ez több tényezőtől függ:  például befolyásolja  az immunrendszer működése, a táplálkozás, az életkor, a gyógyszerek alkalamazása stb.

>A ’Candida albicans’ egy élesztőgomba. Természetes parazitaként jelen van a szervezetben. Együtt él a jótékony baktériumokkal és más természetes parazitákkal. Az immunrendszer megfelelő működése és a jótékony baktériumok normál esetben képesek megakadályozni a Candida elszaporodását. Amikor a jótékony baktériumok sérülnek, elpusztulnak, megüresedett helyükre olyan mikroorganizmusok kerülhetnek, mint a Candida. Gyakran előfordul, hogy a Candida tartós immungyengeség következtében szaporodik el a szervezetben!

A Candida szénhidrátot kedvelő gombafaj. Mivel manapság az emberek táplálkozási szokásaihoz hozzátartozik a rengeteg szénhidrát fogyasztása - cukrok, keményítők, fehér kenyér stb. -, így a Candida ideális környezetet talál magának a szaporodásra az emésztőrendszerben.

A Candida elszaporodásához „tökéletes közega vékony- és vastagbél, valamint az urogenitális rendszer (férfiaknál és nőknél is). Itt ugyanis a Candida versenybe szállhat az elfogyasztott táplálékért, és kapcsolódhat más mikroorganizmusokhoz.
Sok kutató úgy hiszi, hogy a gomba bizonyos fajtái a véráramon keresztül képesek lehetnek eljutni a test különböző pontjaira és megtelepedni a szervekben... Egy biztos, hogyha a Candida elszaporodása egyszer megindult, a káros hatások drasztikusak lehetnek. Az általános tünetek közé tartozik: fáradtság, emésztési zavar, puffadás, immungyengeség, székrekedés, hasmenés, depresszió, idegesség, mérésklődő libidó. Vannak, akiknél a szénhidrátok iránti csillapíthatatlan vágy, a gyakori vizelési inger, vagy akár kialakuló bőrbetegségek (akné, ekcéma) is jelezhetik a Candida elburjánzását.
Nőknél akár hüvelyi fertőzések és / vagy menstruációval kapcsolatos tünetek is jelentkezhetnek.

A Candida túlszaporodása nagy stresszt és egy önerőből nehezen megoldható problémát jelent az immunrendszer számára. A fertőzéseket feltétlenül kezelni kell, mivel a megnövekedett Candida-jelenlét folyamatosan gyengíti az immunrendszert!

A Candida kezelése Grapefruitmaggal

Candida ellen grapefruitmag kivonat segítségével

Dr. Jay Gordon, ismert kaliforniai gyermekorvos szerint: “A grapefruitmag kivonat egy kiváló készítmény, melyet orvosi praktizálásom során teljesen biztonságosnak találtam még a legfiatalabb csecsemők esetében is...” Dr. Gordon hozzátette: „...Magánrendelést folytatok már 16 éve. A grapefruitmag kivonatra nagyjából 5 évvel ezelőtt figyeltem fel. Mi, gyermekorvosok rengeteg gombás fertőzést kezelünk - ez utóbbi elsősorban csecsemőknél a pelenkával érintkező területeken fordul elő - és gyakran nehezen birkózunk meg ezekkel a zavaró problémákkal. A grapefruitmag kivonatot legalább napi 3-4 alkalommal javasolni szoktam  pácienseimnek és a visszajelzések egyértelműen pozitívak.”

A grapefruitmag kivonatáról bebizonyították, hogy hatékony 30 gombafaj, köztük a Candida gombás fertőzései ellen is.

Az erős antimikróbás tulajdonságú grapefruitmag cseppek igen hatásos kivonatok a gombás fertőzések elleni küzdelemben.

Dr. Cheryl Taylor szakorvos véleménye szerint a grépfrútmag erős gombaölőként funkcionálhat. Dr. Taylor higítva ajánlja a cseppek fogyasztását. Fél liter vízben feloldott napi 2 x 15 cseppet javasolt.

.Dr. Taylor és Dr. John Mainarich a washingtoni Bio-Research Laboratories-ban - Bio-Research Kutatási Központ - közös kutatásuk során a grépfrútmag kivonatát összehasonlították más baktériumölő szerekkel. A cseppek antibakteriális hatásait erősebbnek találták például a teafaolajnál, a jódnál, de még az ezüstkolloidnál is.

Dr. Leo Gallard, a New York-i ’Foundation for Integrated Medicine’ orvosa is azon a véleményen van, hogy a grapefruitmag kivonata biztonságos és hatékony a gombás fertőzések, mint a Candida ellen.

Dr. Gallard a kivonat gombaölő hatásait 20 betegen vizsgálta meg, és 3-4 nap után már javulást tapasztalt 15 alanynál.

A Candida fertőzés ellen< általánosan egy szűk 30 napos kúra is segíthet. Dr. Allan Sachs, klinikai táplálkozási szakember tanácsai alapján a következő adagolást kell követni:
1-3. nap: 10 csepp napi 2-szer folyadékhoz (akár zöldség -vagy gyümölcsléhez) adva.
4-10. nap:
15 csepp naponta 2-szer.
11-28. nap:
napi 3 alkalommal 15 csepp fogyasztása.

A Candida kezelésének egy újszerű módja a grapefruitmag kivonat

A krónikus Candida fertőzés ellen újszerű módszer, a grapefruitmag kivonatának párhuzamos alkalmazása egy 1 hetes „tisztítókúra” során.  Sajátos és egyedi étrendet ajánlott követni, amelynek során vissza kell fogni a keményítő -, a cukor -,  az erjesztett ételek -, a kávé -, az alkohol-fogyasztását.

A Grapefruitmag csepp hatása candida esetén

Az étrend megközelíthetőleg a következő arányban kell, hogy tartalmazzon tápanyagokat:

 • 65% magas rosttartalmú, alacsony keményítő tartalmú zöldségek (brokkoli, zeller,retek, spárga – párolva vagy nyersen),
 • 20% magas fehérje tartalmú ételek (hal, antibiotikumoktól mentes szárnyas, diófélék, magvak, tojás, tofu),
 • 10% teljes szénhidrát (rizs, babfélék, köles, amaránt, quinoa, hajdina),
 • 5% gyümölcs (papaya, ananász, grapefruit és a bogyós gyümölcsök valamilyen fajtája vagy kivonata).

A diéta során csökkenhetnek azok a nem kívánatos hatások, un. Herxheimer-reakciók - melyeket azután az orvos után nevetéke el, aki először írta le - , amelyeket a kórokozó mikrobák által kibocsátott mérgek okoznak. A diéta alatt a grapefruitmag kivonatának ajánlott adagolása  napi 2 x 15csepp.

Ajánlunk Önnek egy 10 lépéses programot a Candida kezelésére:

 1. Legyen tájékozott: Olvasson utána a fertőzésnek. Kérje ki orvosa(i) véleményét, vesse össze azokat.

 2. Éheztesse ki a gombákat: Mivel a Candida a szénhidrátok által képes elszaporodni, ezért drasztikusan csökkentse le étrendjében a szénhidrátok mennyiségét.

 3. Kerülje az élesztőt tartalmazó + az erjesztett ételeket: Ilyenek például a pékáruk, a sör, a bor, az ecet (az almaecet még tolerálható) stb. >>> Mindezek gondot okozhatnak.

 4. Használjon természetes gombaölőket: A természetes gomba elleni szerek azért is előnyösek, mert nem növelik a szervezet méreganyag szintjét. A grapefruitmag kivonat széles spektrumban méregteleníti a szervezetet, nem csak a Candida tekintetében hatékony, de más gombákkal, baktériumokkal szemben is, melyek akár a Candida-hoz is kapcsolódhatnak. A grapefruitmag kivonat hatékonyan működik együtt más gyógynövényi gombaölőkkel. Tovább a grapefruitmag kivonat árakhoz és a rendeléshez »

 5. Ügyeljen a bélflóra egészségére: Ne feleddje! A probiotikumok, főként a ’lactobacillus acidophilus’ és a ’bifidobacterium bifidus’ segítenek helyreállítani a normál bélflórát.

 6. Támogassa és erősítse a hasznos baktériumokat a szervezetben: A rostokban és klorofillban gazdag ételekkel ezt megteheti. A ’frukto-oligoszacharidok’ a cukrok egyik fajtái, amelyek drasztikusan növelik a hasznos baktériumok mennyiségét, amelyek alapvetően fontosak az emésztőrendszer egészségéhez. A ’frukto-oligoszacharidokat’ a Candida nem tudja metabolizálni!

 7. Méregtelenítsen: Szüntesse meg, de legalábbis csökkentse minimálisra a kávé, az alkohol, az élelmiszer-adalékanyagok és a gyógyszerek fogyasztását. Méregelenítse szervezetét.

 8. Támogassa az immunrendszert: Fogyasszon a táplálkozás során fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat. Az A-, C- és E-vitamin, liponsav, glutation, szelén, pycnogenol, koenzim-Q10 (stb.) alapvetően fontosak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A szervezet feltáplálásához ajánlani tudjuk a mikrolagákat: http://alga.bolt.hu/. + Csökkentse a stresszt.

 9. Legyen alapos: Jegyezze fel valamennyi tünetét a kezdeteknél, mad figyelje meg, hogyan érzi magát 2, 4 vagy ha még szükséges 6 és 8 hét után is.

 10. Tartson ki: A várt eredmény nem fog megtörténni egyik napról a másikra. Lesznek majd jobb és kevésbé jó napok. Legyen türelemmel, és legyen pozitív.

Szalai István - Ózd

„Grapefruitmag cseppeket használok megelőzés és kezelés céljából akkor, hogyha van valamiféle gyomorpanaszom. Nagyszerű termékről van szó! Biztos vagyok benne, hogy csupán akkor fogok orvoshoz fordulni ilyen jellegű panaszokkal, hogyha a grapefruitmag kivonata 1-2 napon belül sem enyhítené a problémámat... Habár ilyen még nem fordult elő, remélem nem is fog!”