Pénzvisszafizetési
Garancia
Tovább a részletekhez »
Grapefruit Vonal:
06 70 / 7733 059

100%-os Pénzvisszafizetési Garancia

A grapefuitmag cseppekre 30 napon keresztül, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk!


Minden egyes a Grapefruitmagcsepp.hu-n megtalálható termékre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Ha Ön bármilyen oknál fogva nem elégedett egy termékkel, a termék átvétele után 30 napon keresztül kérheti bármikor a termékek teljes árának, a szállítási díjnak és az Ön visszaküldési postaköltségének a teljes megtérítését

Kérheti a termék cseréjét is! Akkor is, ha a terméket már elkezdte használni

Mert a GrapefruitMagCsepp.hu-nál meg vagyunk győződve arról, hogy a termékek hasznosak!

Mert annyi pozitív visszajelzést kaptunk, eddigi több ezer vásárlótól!

Mert vásárlóink 90%-a, már legalább 3 alkalommal vásárolt tőlünk!

Hiszünk abban, hogy a termékek minősége és hatása adja a meggyőző erőt!

 
Grapefruitmag cseppek

30 napos pénzvisszafizetési garancia szabályzat

Törés, rongálás és egyéb kár: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik sérült csomagolású termékre, törött vagy repedt üvegű termékre. A garancia nem vonatkozik a közvetlenül a fogyasztandó terméket tartalmazó csomagolás, a fogyasztandó terméket hordozó üveg, doboz, palack, fiola stb. sérülése, megkárosodása esetén.

Több azonos megvásárolt termék: amennyiben több azonos terméket vásárol meg, és egy adott termék 1 hónap vagy hosszabb idő alatt fogyasztandó el (fogyasztási javaslat alapján), úgy csak kizárólag 1 darab felbontott terméknek az árát térítjük vissza. Ha nem biztos abban, hogy a termék használ-e, kérjük csak egy darabot bontson fel belőle.

Szállítási díj: amennyiben nem fizetett szállítási díjat a vásárlás során, úgy szállítási díjat a Grapefruitmagcsepp.hu külön nem térít vissza. Az Ön visszaküldési postaköltségét minden esetben megtérítjük. A csomagot kérjük a Magyar Postánál, normál küldeményként visszaküldeni (postázási cím, lásd lentebb a Garancia érvényesítésénél).

Elfogyasztott mennyiség: amennyiben a visszaküldött termék, eredetileg több mint 30 napra elegendő mennyiséget tartalmazott, de a visszaküldött csomagban, több mint 30 napra vonatkozó mennyiség hiányzik, a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Nem az eredeti csomagolásban visszaküldve: nem érvényesíthető a garancia, amennyiben magát az elfogyasztandó terméket - kapszula, tabletta, folyadék, gél stb. - nem az eredeti csomagolásában küldi vissza, vagy a visszaküldés során, a szállítás alatt sérül, vagy károsodik meg maga a készítmény.

Nem rendeltetésszerű használat: a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető olyan esetekben, amikor a terméket nem a gyártó utasításai szerint alkalmazta. A garancia érvényesítéséhez - még a termék visszaküldése előtt -, írja meg vevőszolgálatunknak a fogyasztás pontos módját, menetét.

Súlyos betegségek: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik súlyos betegségek kezelésére. Készítményeik nem gyógyszerek, így olyan súlyos betegségek során, mint a daganatok, alzheimer, parkinson stb. nem érvényesíthető a 30 napos garancia. Kérjük ilyen esetekben ne kérje a pénzvisszafizetést. Köszönjük.

A konkrét probléma indoklása: kérjük segítse munkánkat és a visszatérítési igényt jelző e-mailben, jelezze számunkra a visszatérítés okát.

A visszatérítési szabályzat mellett, olvassa el a vásárlási és felhasználási feltételeket is: szabályzat.